sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Lainat kesällä

Kesäkuun päivitys jäi. Kesä on mulle rahallisesti sitä hankalinta aikaa, kun hevosen menot hipovat taivaita ja yksi tärkeä lisätienestikeino jää kesälomalle.

Kesäkuussa oli joustoluotossa lyhennysvapaa kuukausi. Heinäkuussa normaali lyhennys siihen. Korot söivät sitä lyhennysmäärää niin paljon, että muutosta toukokuun tilanteeseen on varsinaisessa lainamäärässä vain +51€. Huhhuh. Oli paljon parempi olo, kun ei ollut tietoinen näistä korkoihin kuluvista rahoista...

Kesäkuussa tein Visaan 400 euron lyhennyksen, mutta olin ilmeisesti jossain vaiheessa toukokuuta käyttänyt vahingossa tankatessa visaa?  Heinäkuussa lyhensin satasen verran. Lainasumma pieneni 406 eurolla. Pitkästä aikaa ns. automaattisena visalaskuna oli alle satasen lasku :)

Heinäkuussa vaaniva auton katsastus toi odotetunlaisia ja ennaltapelättyjä uutisia. Kyllä siitä vielä menopeli saadaan, mutta osia ja työtä se vaatii. Onneksi perheenjäsen pystyi tekemään suurimman osan töistä - säästyi monta satasta.

Opintolainaa olen lyhennellyt normaalisti (70€ + korot), mutta jostain syystä nettipankki ei nyt näyttänyt mun lainani tietoja, joten en vielä päässyt päivittämään sen lyhennyksiä. 140€ sieltä kuitenkin siis käsittääkseni on lähtenyt.

En malta odottaa, kun saan tuon Visan taputeltua pois ja pääsen tuon joustoluoton pariin kunnolla.

Sitä odotellessa - yritän nauttia kesästä.

1 kommentti:

  1. Tuo opintolainahan alkaa kivasti kolkutella kympin rajaa! Viisinumeroisesta nelinumeroiseksi, jes! Toinen merkkipaalu näkyy olevan tuo että Visa on alle puolet maksimista enää! Tsemppiä matkaan!

    VastaaPoista