torstai 8. toukokuuta 2014

Huhtikuu lukuina

Huhtikuussa sain kivasti tuloja lisätyöstäni. Samanlaisia tuloja ei ole tiedossa toukokuussa. Kirpparihommissa pitäisi aktivoitua, ainoastaan yksi tavara vaihtoi omistajaa huhtikuun aikana. Vaatehuonetta sain lajiteltua ja pari muovikassillista vaatteita odottaa kuvaamista, jotta ne saisi myyntiin. Ei todellakaan mitään hurjia tuloja tulossa, mutta jos nyt muutaman euron saisi. Ja kaappeihin tilaa.

Kauppaa meni tässä kuussa hieman vähemmän kuin viime kuussa. Tavoite olisi saada varmaan tuo kauppasumma noin 250 euron tienoille, sitten olisin tyytyväinen. Ulkona syömiseen meni nyt liikaa - tavoite olisi saada se taas noin viidenkymmenen euron tienoille. Kesällä hankalampaa kuin talvella...

Bensoissa näkyy iso hyppy - suurimmalta osaltaan se johtuu siitä, että kisakausi alkoi ja hevosta tarvitsee siis kuskata trailerilla. Ja bensaa meinaan palaa! Kävin myös hakemassa lähisukulaisen muuttokuorman noin 450 kilometrin päästä. Parkkilippu oli käymilläni messuilla maksettu parkkimaksu, muut porukasta maksoivat bensat ja minä tuon parkin.

Laskuja oli nyt paljon. Olin epähuomiossa jättänyt viime kuun nettilaskun maksamatta, joten tässä kuussa tuli maksettavaksi kaksi laskua ja toiseen vielä muistutusmaksu. Lisäksi autovero erääntyi. Hevosen ja auton vakuutusmaksut erääntyivät myös tässä kuussa. Käteisellä on maksettu yksi hevoseen liittyvä meno (40€), ostettu syntymäpäivälahja (20€) ja lainattu kaverille (20€). Yhden kaksikymppisen käyttötarkoitusta en muista.

Positiivista on myös se, että siitä huolimatta, että tässä kuussa oli paljon menoja, lyheni Visa taas yli satasen enemmän kuin viime kuussa.

Tulot
Työ 2549€
Lisätyö1 245€
Lisätyö2 210€
Kirpparimyynti 15€
=  3 019€

Menot
Asuntolaina 425€
Visa 370€
Joustoluotto 120€
Opintolaina 83€
Ruoka 285€
Bensat 315€
Ulkona syömiset / kahvilat 85€
Parkkilippu 10€
Hevosen menot 396 + 105 + 60 + 98 = 659€
Laskuja (netti, puhelin, autovero) 183€
Vakuutukset 273€
Koiranruoka 20€
Käteistä 100€

=  2 928€

2 kommenttia:

  1. Hienoa!
    Visan lukema alkaa jo ykkösellä! Kuukausi kuukaudelta tällaisissa projekteissa näkee sen kuinka kärsivällisyys ja päättäväisyys palkitaan (numeroiden selaaminen ja lueskelu on aina koukuttavaa puuhaa).

    VastaaPoista